Raam aansluiting luchtdicht


Dit is de meest gevoelige zone voor luchtlekken. Met Blowerproof zorgt u voor een ononderbroken luchtdicht scherm op de dagkant van het raam. Afwerking gebeurt standaard nadien met spuitpleister. De combinatie van traditionele muurpleister met luchtdichte gebouwaansluitingen verzekert een luchtdichte buitenschil. Onze Blowerproof coating is compatibel met houten, aluminium, PVC en stalen ramen.

Uitvoering met verfkwast

application guide
PDF productfiche - Blowerproof Liquid Brush

Werkmethode (video):

  1. Breng een geschikte beschermtape aan op max 5 mm van de rand van het raamprofiel.
  2. Vooraf dient voldoende PURschuim te worden aangebracht tussen het raamkader en de dagkant, zodat dit uitpuilt. Snij het PUR schuim af op gelijke hoogte met het kaderprofiel.
  3. Blowerproof Liquid Brush aanbrengen op de volledige raamaansluiting, van de zijwand tot op het profiel (max 5mm)met een verfborstel/kwast. De totaal aan te brengen laagdikte is 0,5 - 0,8 kg/m². Dit resulteert in een verbruik van 25 à 50 lopende meter per verpakking van 5 kg afhankelijk van de totale breedte waarop Blowerproof Liquid Brush wordt aangebracht. Controleer op volledige dekking. Bereken producthoeveelheid voor uw project.
  4. Verwijder de beschermtape terwijl de coating nog nat is.

Maak gebruik van onze praktijkervaring en vraag kosteloze begeleiding bij opstart op uw project.


Referenties -  Koop online België Koop online Nederland - - Verkooppunten Prijsofferte bouwfirma - Erkende uitvoerder België


Voor andere landen: contacteer ons: herman.vandamme@hevadex.be

Voor advies (BE) +32 9 348 31 00 - (NL) 0341 27 88 10 of laat ons u opbellen

Ook plaatsing met resultaatsgarantie

BEREKEN IN MINDER DAN EEN
MINUUT

Rekentool (€)

Productkost of plaatsing.

Contact
x